Project Description

Op stap met je hond module

Hondentraining voor gevorderden: samen op pad

Dit is een module voor gevorderden en kan gevolgd worden na het succesvol behalen van de jonge honden – of basismodule.

Het doel van deze hondentraining is samen op pad gaan met je hond waarin de ontspanning centraal staat. Deze module bestaat uit vijf lessen, waarvan de eerste les een online theorieles is van Anniek Winters zelf waarbij je alle grondbeginselen leert van de hondenpsychologie.

Heb je deze les al gevolgd tijdens de jonge honden – of basismodule? Dan hoef je deze les niet te volgen. Wel is het belangrijk om de kennis hiervan paraat te hebben om ook deze hondentraining goed te kunnen doorlopen.

Samen op pad

De stad in, de markt op, op het terras genieten, wandelen door het park, een kleine boodschap. Zo zijn er talloze voorbeelden van het meenemen van je hond in een prikkelrijke omgeving.

Tijdens de module zul je ook merken dat het contact met je hond verbetert. Ook zal de hondentraining de vertrouwensband versterken. Kortom, de relatie wordt ook beter.

De vijfde les wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen, welke wordt afgenomen op een terras. Na de hondentraining weet je precies hoe je je hond in een nieuwe situatie het beste kunt begeleiden zonder dat hij stress ervaart van de nieuwe prikkels. Je zult geen enkele situatie meer uit de weg gaan en volop genieten van het meenemen van je hond.

Prijs

 €249,-

Anniek Winters Methode

Leer een leider leiden en de hond zal volgen.

Kies je module *
Bedankt voor je bericht! We nemen z.s.m contact met je op!
Oeps, er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens!

Na je aanmelding nemen we z.s.m contact met je op!