Welkom bij Trainingsschool AW Veldhoven

Mijn naam is Daniëlle Vrancken, getrouwd en trotse moeder van 3 mooie dochters. Ook ben ik leidster van mijn 2 honden Luca; een golden retriever x labradoodle en Raya; een golden retriever.

Ik ben geboren en getogen in Veldhoven en daar ben ik nu ook gevestigd met mijn trainingsschool.

27 jaar geleden ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute en al 25 jaar werk ik in een centrum voor Oosterse geneeswijzen, waar ik mensen begeleid met de meest uiteenlopende klachten.

Leiderschapstraining bij Trainingsschool AW Veldhoven

Dieren hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Ik was het klassieke paardenmeisje, we hebben altijd honden en katten gehad, een leven zonder dieren is voor mij niet compleet.

Maar met een druk huishouden en zoveel dieren heb ik de opvoeding van mijn honden altijd erg belangrijk gevonden om het hebben van honden ook leuk te houden.

Ik ben me erg gaan verdiepen in de verschillende trainingsmethoden en vond in de methode van Anniek Winters wat ik zocht.

In deze fase van mijn leven ben ik toe aan een andere manier van mensen begeleiden dan ik al 25 jaar doe. Wat is er dan mooier dan de begeleidende kennis van al die jaren nu te richten op mensen met honden, die op zoek zijn naar een manier om een mooie verbinding met hun hond aan te gaan en hun hond willen geven wat ie nodig heeft; Leiderschap.

‘Leer een leider leiden en de hond zal volgen’.

Tot gauw!

robin hondentrainer